Lost Season 5: Episode 10 & 11

Dat blijft toch wel het mooie aan Lost. Nog maar net uitgezeurd over het gebrek aan antwoorden in de afgelopen drie afleveringen en e voila je wordt op je wenken bedient de week erna.

Veel antwoorden dus. Vooral de redenen tot terugkeer van Sayid en Kate werden wel eens tijd. Het afscheid tussen Kate en Aaron was trouwens hartverscheurend en een stukje hoogwaardig drama. Maar niet alleen voldoende antwoorden ook de onderlingen verhoudingen komen weer wat meer op scherp te staan. De vierhoeksverhouding tussen Kate, Sawyer, Jack en Juliet krijgt weer wat meer spanning en in Miles en Hurley hebben ze een gouden duo gevonden. Laat die twee volgende week anderhalf uur over tijdreizen discussieren en je hebt twee hilarische afleveringen.

De meest interessante verhouding wordt echter steeds meer die tussen Sayid en Benjamin Linus. Het lijkt alsof die twee tegen hun eigen wil in bijzonder nauw verbonden zijn. Ook weten we inmiddels hoe Benjamin bij The Others beland is. Daarbij vallen in datzelfde fragment ook de namen van Charles en Ellie. Zou dit betekenen dat Eloise Hawkings (Ellie) ook op het eiland rondloopt ofdat Richard contact met haar heeft? We zullen het ongetwijfeld horen de komende weken.

Op naar komende vrijdag en eens kijken wat Locke met zijn moordenaar gaat doen.

Top© 2012 All Rights Reserved.

Design by Cialis générique.