Filmtips augustus: de vijf films die je niet mag missen!

Een aardige filmzomer dit jaar. Na een prima bioscoopmaand in juli, heeft ook augustus weer best wat aardige films te bieden. Dit zijn ze: de vijf bioscoopfilms die je niet mag missen in augustus!

The Big Sick: 3 augustus
Het is alweer een tijdje geleden dat er een romantische komedie verscheen die echt tot de verbeelding sprak. Als we de verhalen vanuit Amerika mogen geloven is het met The Big Sick eindelijk weer raak. Hopen dat Crazy, Stupid, Love en (500) Days of Summer eindelijk een opvolger krijgt.

Atomic Blonde: 10 augustus
Charlize Theron als actieheldin beviel me zo goed in Mad Max: Fury Road dat ik ook wel vertrouwen heb in Atomic Blonde. De soundtrack in de trailer belooft alvast veel goeds en dat geldt ook voor het heerlijke jaren 80 sfeertje. Gaat volgens mij helemaal goed komen.

Orpheline: 10 augustus
Het stikt van de Franse films deze maand. L’Amant Double of Orpheline was uiteindelijk de vraag en de keuze is gevallen op de laatste. Een drama over een vrouw die we in vier delen volgen van haar zesde tot aan haar 27e. Een kleine gok, maar ik durf hem wel aan.

The Hitman’s Bodyguard: 17 augustus
Actiefilm die zich op het eerste oog niet al ter serieus neemt en dat is vaak een pré. Van het verhaaltje over een huurmoordenaar die zich tegen zijn baas keert en vervolgens zijn leven niet meer zeker is, moet de film het dan ook niet hebben. De cast met Ryan Reynolds, Samuel L. Jackson en good old Gary Oldman belooft echter veel goeds en ook benieuwd hoe Amsterdam – waar de film deels werd opgenomen – uit de verf komt.

The Dark Tower: 24 augustus
De trailer was al weinig veelbelovend en ook de eerste recensies zijn vernietigend. Toch kan ik het niet over mijn hart verkrijgen om The Dark Tower uit deze lijst te laten. De boeken heb ik verslonden en de strijd tussen de man in het zwart en de scherpschutter heeft alles in zich om uit te groeien tot een klassieke filmreeks. Laten we (tegen beter weten in) hopen dat ze het niet verpest hebben.

Top© 2012 All Rights Reserved.

Design by Cialis générique.