Filmtips april: De vijf films die je niet mag missen!

Het weer wordt weer langzaam beter, maar dat geldt niet voor de bioscoopfilms. April is traditioneel een matige filmmaand en dat is dit jaar niet anders. Het was kortom schrapen om tot dit lijstje te komen, maar dit zijn ze: de vijf bioscoopfilms die je niet mag missen deze maand!

The Fate of the Furious: 13 april
Spectaculaire actie, knappe vrouwen en prachtige auto’s. Het recept van The Fast and the Furious is inmiddels bekend, maar de sleet zit er nog lang niet op. Sterker nog, Furious 7 was zelfs een van de besten uit de reeks. Laat dat achtste deel kortom maar komen.

Get Out: 20 april
Horrorfilm over een jongen die op bezoek gaat bij zijn nieuwe schoonouders, maar daar op verontrustende zaken stuit. Kreeg in Amerika lyrische recensies en ook ik heb er wel vertrouwen in. Al is het maar vanwege die veelbelovende trailer.

Grave: 27 april
Een echte horrormaand, want ook Grave behoort tot dat genre. Een film over Justine, een meisje dat komt uit een familie van dierenartsen en vegetariërs. Zijzelf lijkt dezelfde kant op te gaan totdat ze tijdens de ontgroening rauw vlees eet. Dat klinkt interessant genoeg om Grave een kans te geven.

Free Fire: 27 april
Een wapendeal die volledig uit de klauwen loopt, dat is Free Fire in het kort. Wanneer het eerste schot wordt gelost, verandert de loods in schietbaan die zijn weerga niet kent. In de handen van Ben Wheatley zou dat toch iets op moeten leveren.

The Lost City of Z: 27 april
De zoektocht naar de mythische stad El Dorado heeft al menig film opgeleverd en nu is het weer raak.  In The Lost City of Z is het avonturier Percival Fawcett die op zoek gaat naar de beroemde stad. Ik heb nog mijn twijfels, maar bij gebrek aan beter mag The Lost City of Z toch in dit lijstje.

Top© 2012 All Rights Reserved.

Design by Cialis générique.